Boerderijwinkel

Wij wonen op de boerderij nu bijna 20 jaar, en in die tijd is het boeren leven steeds meer eigen geworden. In de loop van die jaren kwam ook steeds meer het verlangen van mij om mee te gaan werken op het bedrijf en vandaar wat voor mij zelf te beginnen. Zo heb ik nu een stuk van onze vroegere koeienstal verbouwd tot een winkel “Wilma’s Erf” Mijn eigen plekje, waar ik ook de liefde voor het vroegere boerenleven wil laten zien. Vooral het oude boeren leven spreekt mij heel erg. Het is de erfenis van kennis van toen waar wij ons bedrijf op hebben gebouwd. Hierdoor zijn wij in 2011 biologisch geworden. En in 2016 hebben we de stap naar Biologisch dynamisch gemaakt. Wilma’s Erf is dus een biologische boerderij winkel.

Graag nodig ik u uit om eens langs te komen op mijn Erf.

Wilma Steenbergen 

Zuivel producten

.Wij verkopen rauwe melk .  We maken van onze melk ook rauwmelkse karnemelk en boter. Voor de melk en karnemelk kunt u uw  eigen flessen hier voor meenemen. Ook hebben wij lege flessen te koop.
De kaas die wij verkopen is boerenkaas van de firma Kleikracht.  Verder verkopen we ook zuivelproducten van de groothandel.

 

Bakkerij producten

Onze bakker maakt gebruik van eerlijke en natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen. Altijd gebakken op authentieke wijze en gegarandeerd 100% biologisch

Diverse producten

Verder verkopen wij gegarandeerd 100% biologisch gemaakte producten.